Shoot your Gym

Zelfgemaakte foto’s met een telefoon, van het internet geplukte stockafbeeldingen of verouderde beelden op de website. Niet echt uitnodigend als potentiële klanten op zoek zijn naar een nieuwe gym. Daarnaast komen klanten bedrogen uit als ze de gym binnenstappen en het ziet er compleet anders uit. Doodzonde. Zo loop je klanten mis.

Hoe ga ik te werk als sportfotograaf?

Een shoot begint al voordat ik in de gym sta. We hebben contact over de grootte van de gym, de lichtinval, eventuele modellen of ik bekijk de locatie alvast een keer. Zo maak ik een inschatting van de tijd om de shoot zo effectief mogelijk te maken.

Gym shoot

Laat foto’s maken van de gym

Als gym weet je ongetwijfeld wat voor klanten je wil. Straal je dit niet uit met de website? Dan bereik die doelgroep ook niet.

Met de juiste en professionele foto’s van de gym trek je klanten aan voor wie de gym écht bedoeld is. Tijdens een gym shoot wordt namelijk álles vastgelegd.

Specifieke apparaten die ze nergens anders hebben? Shoot. De extra zware dumbbells in het krachthonk? Wordt vastgelegd. Vooral cardio apparaten voor jong en oud? Komt op de foto.

Op deze manier laat je met foto’s zien wie zich écht thuis voelen in de gym en wat de gym te bieden heeft. De potentiële klant weet waar hij of zij aan toe is en jij hebt er een nieuwe gymfanaat bij. Win win dus.

Gym shoot

Verwacht geen standaard shoot. Er gebeurt meer dan fotograferen: ik denk mee en zorg ervoor dat de gym het beste uitkomt, vanuit iedere hoek. Het materiaal, de locatie en de sfeer komen volledig tot zijn recht.

Na de shoot kies je zelf de foto’s van de gym uit, volledig geëdit. Daarna? Tijd voor nieuwe klanten!

Shoot your Gym

Fotoshoot John Reed Rotterdam

Fotoshoot PT Studio Spijkenisse

Fotoshoot bodybuilding gym Spijkenisse

Shoot PT Studio Hoogvliet

Fotoshoot health studio Spijkenisse

Fotoshoot design gym Rotterdam

Prijs van de Gym shoot

Geen enkele shoot is hetzelfde. Dat geldt dus ook voor de prijs. De prijs is afhankelijk van de grootte van de gym, het aantal foto’s en modellen. Het is een investering, maar die haal je er met jouw ideale klanten dubbel en dwars uit.

Prijs? Vanaf 450,- euro exclusief btw