Shoot your  Shape jouw sport fotoshoot

Je traint, behaalt doelen en je lichaam verandert. Stiekem ben je best trots op jezelf. Trots op je lijf en op wat je bereikt hebt. En terecht. Tijd om dat professioneel vast te leggen met een sport fotoshoot. Waarom wachten tot die typische ‘voor en na foto’ of het moment dat je X kilo weegt? De juiste tijd is nu.

Hoe ga ik te werk als sportfotograaf?

Heb je in gedachte wat voor sport shoot je leuk vindt? Dan gaan we daar samen mee aan de slag. Zenuwen? Niet nodig. Geen ongemakkelijke momenten, want de shoots zijn relaxt. Je wordt vastgelegd zoals je écht bent, zonder poses waar jij je niet fijn bij voelt. Met mijn ervaring weet ik hoe je zo natuurlijk mogelijk het beste tot je recht komt op de foto’s.

sportfotoshoot

Shoot your Shape

Shape fotoshoot Hoogvliet

Fotoshoot powerliften Schiedam

Fitness fotoshoot Den Bosch

Gym fotoshoot Den Haag

Fitness shoot Rotterdam

Fotoshoot Rotterdam

Prijs van de Shoot your Shape shoot

Het belangrijkste is dat jij foto’s ontvangt zoals jij het in gedachte hebt. Heb je wat voorbeeldfoto’s van wat je leuk vindt? Graag. Wil je van locatie en outfit wisselen? Geen probleem! Wil je 5 of 50 foto’s? We bespreken jouw wensen.

Afhankelijk van wat jij wil, stel ik een offerte op – volledig op maat. De prijs is inclusief de intake, de sport fotoshoot en het editen.

Prijs vanaf 275,- euro exclusief btw