Shoot your  Business

Wie ben je, wie is je ideale klant en wat doe je? Het doel van de foto’s van jou en je onderneming zijn vergelijkbaar met de foto’s van de gym: de juiste doelgroep aantrekken. Jouw website of social media is het eerste wat een potentiële klant ziet. De foto’s kunnen maar beter goed zijn dus. Professionele foto’s zijn daarom onmisbaar.

Foto’s van wie je écht bent

Tijdens de shoot leg ik je vast op jouw eigen of een gehuurde locatie. Wat jij doet, komt terug in de foto’s. Klanten zien daardoor direct of jullie een match zijn. Jij, de persoon achter de onderneming, bent namelijk niet vast te leggen in enkel tekst. Wel zo fijn als anderen meteen zien wie je bent.

Verwacht geen standaard of stijve foto’s. Het allerbelangrijkste is dat de foto’s jouw persoonlijkheid uitstralen.

Business shoot

Werkwijze

Wil je foto’s van je eigen salon? Toe aan nieuwe interieurfoto’s? Doe je het liefst een buitenshoot omdat dit perfect bij jouw bedrijf past?

Ik leg jouw onderneming vast op de manier zoals jij dat wil.

Wil je van locatie of kleding wisselen tijdens de shoot? Geen probleem. We bespreken hoe jij het voor je ziet. Zo weet ik van tevoren waar we aan toe zijn tijdens de business shoot.

Heb je geen eigen locatie, maar wil je een shoot op locatie? Ik denk met je mee en regel dit.

Shoot your Business

Fotoshoot haar en beauty salon Barendrecht

Fotoshoot weightlifting producten

Business fotoshoot Spijkenisse

Business shoot Spijkenisse

Content shoot influencer Rotterdam

Content fotoshoot Rockanje

Prijs van de business shoot

Geen enkele persoon of onderneming is hetzelfde. Dat geldt dus ook voor jou. Ik heb geen standaard pakketten, maar maak een offerte op maat, afgesteld op wat jij wil.

Prijs vanaf 450,- euro exclusief btw